QUI SOM?

Carn & Beef és un projecte nascut desde passió per la carn, com a mestres carnissers de tercera generació d’una família dedicada aquest ofici durant tota la vida. Des de ben petits, hem pogut aprendre l’ofici rodejat d’experts, ja que la família té més de cent anys d’experiència al sector.

QUÈ FEM

Servim productes càrnics i elaborats al món de l’hostaleria i restauració. La nostra especialitat són les carns de boví, però fem especejament de qualsevol tipus de carn al teu gust. Entre els nostres productes també trobaràs elaborats de tot tipus: des de botifarres i embotits fins a hamburgueses especialitzades.

Ens agrada treballar amb tu per proporcionar-te assessorament i consell i per ajudar-te a escollir quines carns pots oferir a la teva carta.

“Yoga is the unifying art of transforming dharma into action, be it through inspired thought, properly nurturing our children, a painting, a kindness or an act of peace. “
Anonymous • Quote of the Day
“Healthy plants and trees yield abundant flowers and fruits. Similarly, from a healthy person, smiles and happiness shine forth like the rays of the sun.”
Anonymous • Quote of the Day